Aktuell kull

ALLA ÄR SÅLDA

Flatcoated retrievervalpar födda 3/7 och leveransklara fr.o.m. den 29/8.
9 svarta valpar, 7 tikar och 2 hanar.
Vi förväntar oss valpar med stor arbetslust och samarbetsvilja som samtidigt är trevliga familjehundar som passar dig som vill ha en aktiv hund att ha roligt med.

Följ oss gärna i Valpdagboken

”Lycka”
J Classic Worker’s Great Girl

Hälsa:
HD A
ED u.a.
Ögon u.a.

Meriter:
2 Nkl/B-prov

”Drake”
J Conover’s The DragonHälsa:
HD A
ED u.a.
Ögon u.a.

Meriter:
2×1 Ökl/B-prov
Ekl/C-prov
Excellent/Utställning

Lycka är en tik av mindre typ med mycket fart och tryck. Hon har stor arbetslust och är lätt att ha med i alla situationer. Genomsnäll mot allt och alla och okomplicerad till vardags. Lycka fick en kull hos oss förra året där vi behöll en tik, Classic Worker’s Joyride även kallad Farin till vardags. En kull som verkligen levt upp till förväntningarna och vi är så nöjda med dem så här långt på alla sätt och vis.

Drakes ägare skriver så här om honom:
Drake är en mycket trevlig och följsam hane. Han bor i en flock med 4 retrievers, 2 hanar och 2 tikar, samt 2 katter. Drake tränas ffa i apportering och han används även mycket i praktisk jakt där han gör ett bra jobb. Han är en bra markör och mycket samarbetsvillig.

Båda hundarna har en härlig stamtavla med generationer av trevliga och gedigna arbetshundar. Vi förväntar oss valpar med stor arbetslust, fart och tryck men också mycket samarbetsvilja.

Valparnas stamtavla: