Kennelläger

Lägret är glädjande nog fullt!! Platser för åhörare finns dock alltid!

Vårens kennelläger 13-16/5 2021 är nu bokat så se till att bocka av de dagarna i er kalender för att komma och motiveras, inspireras och fyllas med träningstips! Trevligt umgänge får ni på köpet!

Det blir en lite annorlunda variant av kennelläger denna gången, eftersom vi inte vet hur det kommer att se ut med Covid-19 då. I vanliga fall brukar vi boka upp ett större boende så att alla som vill kan bo på samma ställe, men för att utesluta risken med att behöva ställa in även vårens läger blir det inte så denna gången. Vi kommer hålla till runt oss i Ulricehamn och har endast bokat boende till instruktören. Övriga kan då antingen välja att pendla beroende på avstånd hem eller boka eget boende någonstans i Ulricehamn. Hör av er om ni behöver tips.

*********************************************************************

Heidi Kvan är bokad hos oss i hela 4 dagar, vilket vi verkligen ser fram emot. Läs mer om henne på http://www.waternuts.com.

13-14/5 kör vi en Nybörjargrupp (max 8)
15-16/5 kör vi en Fortsättningsgrupp
(max 8)

Max 6-8 ekipage i var grupp för en kostnad av 2500kr (fika och lunch ingår). Fritt antal åskådare för en kostnad av 500kr (går man med hund en av grupperna och vill stanna extra och titta kostar det inget). Först till kvarn och anmälan är bindande. Sista dag att anmäla och betala är den 31/3. Varmt välkomna!!

Anmälda Nybörjargruppen:
Ulf med Misan
Josefin med Vessla
Kenneth med Leader

Anna med Leeloo
Caroline med Lexi

Anmälda Fortsättningsgruppen:
Josefin med Hockey
Peter med Farin
Ingela med Abbie

Kenneth med Drake
Maria med Zip