Kennelläger

Kennelläger 1-3/5 2020

Varmt välkomna på vårens kennelläger!🥰

Denna gången kommer vi hålla till på VälaGården i Hökerum och i priset ingår allt! Mat och boende fre-sön och instruktör under hela lördag och söndag är bokat, allt för att vi ska få en så givande och trevlig helg som möjligt! Självklart går det att justera om någon inte vill sova över, men jag rekommenderar det varmt att försöka lösa det så man kan stanna eftersom det händer mycket roligt kvällstid också. 😉

Alla som startat under 2018 och kommer på lägret är med i tävlan om kennelns vandringspris. Meddela vad ni startat i och vilket resultat ni fick i samband med anmälan till lägret. Allt räknas!!

Så här ser planen ut för lägerhelgen i skrivande stund:

Fredag
Funktionsbeskrivning för I- och J-kullen, med start på morgonen.
Incheckning på VälaGården från kl 14 (men möjligheten att komma innan för egen träning på området finns). Sedan väntar lekar, ”tävlingar” och trevligt umgänge med middag under kvällen.

Lördag
Frukost och sedan kurs hela dagen för vald instruktör med break för lunch och fika. På kvällen väntar middag och premiering/prisutdelning.

Söndag
Frukost och sedan kurs hela dagen för vald instruktör med break för lunch och fika.
Gemensam avslutning innan hemfärd.

Två jaktgrupper blir det.
Nybörjargrupp för Benny Steen

Fortsättningsgrupp för Heidi Kvan

Pris inkl allt är 3500kr per ekipage (förare+hund)
Anhöriga följer med för självkostnadspris. Hör av er för exakt pris.

För er som ev inte vill gå kurs kan man så klart välja att träna på egen hand eller vara med som åskådare. Hör av er i så fall för pris.

Sista dagen för anmälan är den 1/3 2020 och anmälan är bindande. Anmälan = betalning. (Enligt önskan förlänger vi anmälningstiden, men först till kvarn gäller så skynda!)

Vi ser grymt mycket fram emot denna helgen och vi hoppas på stor uppslutning! Hör av er vid ev frågor eller önskemål, allt går att lösa!